Hedel, Nederland
+31 6 21 81 77 78
boekingen@seepman.nl

Over Seepman

Henri Seepers, beter bekend als Seepman, werd geboren in 1971. Hij groeide op met een passie voor muziek en ontwikkelde al op jonge leeftijd een talent voor draaien en mixen. Zijn unieke stijl en energieke optredens maakten hem al snel geliefd in de muziekscene.

In 2020 werd het leven van Seepman echter opgeschrikt door een tragische gebeurtenis. Zijn woning werd buiten zijn schuld om het doelwit van een aanslag, waardoor hij gedwongen was om met spoed naar het UMC te gaan voor medische behandeling. Deze gebeurtenis had een grote impact op hem, zowel fysiek als emotioneel.

Lees hier meer over in een artikel op de website van Omroep Gelderland.

Na een lange herstelperiode en met de steun van zijn fans en collega’s, is Seepman vastbesloten om zijn passie voor muziek weer op te pakken. Na drie jaar van revalidatie en persoonlijke groei, is hij vastberaden om terug te keren naar het podium en zijn werk als op festivals voort te zetten.

Met zijn kenmerkende stijl en energieke optredens hoopt Seepman opnieuw het publiek te kunnen betoveren en hen te laten genieten van zijn unieke mixen en beats. Hij ziet zijn muziek als een manier om mensen samen te brengen en hen te laten dansen op de ritmes van zijn tracks.

Seepman blijft zichzelf uitdagen en streeft ernaar om nieuwe muzikale hoogten te bereiken. Hij is vastbesloten om zijn passie voor muziek te blijven delen met zijn fans en hen te inspireren met zijn talent en doorzettingsvermogen.

Met zijn terugkeer naar het podium hoopt Seepman niet alleen zijn eigen verhaal van veerkracht en doorzettings-vermogen te delen, maar ook anderen te inspireren om tegenslagen te overwinnen en hun dromen na te jagen, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen.